Zapraszamy do współpracy Partnerów.

Jeśli masz lub planujesz biznes oraz potrzebujesz wsparcia PR-owego, promocyjnego i chcesz nawiązać kontakt lub współpracę z lokalnymi organizacjami, firmami i społecznością, zgłoś się.

DO POBRANIA: Regulamin możliwych form współpracy ze Stowarzyszeniem Polka Potrafi.pl w Piasecznie

DO POBRANIA: Krótka prezentacja Stowarzyszenia Polka Potrafi.pl w Piasecznie

Magda Bębenek

Magdy Bębenek – ambasadorka Stowarzyszenia Polka Potrafi i autorka książki “Polka potrafi”. Podróżniczka, tancerka, bloggerka, słowem kobieta, która zawsze realizuje swoje marzenia.

Zawód Niania

Portal społeczno-edukacyjny prowadzony przez zawodowe Nianie.

My też mamy dzieci

Agencja opiekunek w Piasecznie „My Też Mamy Dzieci.pl” powstała z myślą o stworzeniu miejsca, gdzie spotykają się najlepsze Nianie, Opiekunki, Guwernantki, Gosposie z odpowiedzialnymi i ceniącymi ich pracę Rodzinami.

Opiekunki dla wymagających

Certyfikowane Agencje Opiekunek rekomentują prawdopodobnie najlepsze nianie, opiekunki do seniorów i gosposie w Polsce.

Instytut Elite Beauty

Miejsce, w którym kompleksowo zadbasz o swoje włosy, ciało i ducha. Klimatyczny wystrój i nastrojowa muzyka tworzą niepowtarzalną domową atmosferę. Każdą Klientkę traktujemy indywidualnie, dobierając zabiegi pielęgnacyjne do jej upodobań i rodzaju skóry.

Kawiarnia Fryderyk

Kawiarnia Fryderyk przy Placu Piłsudskiego 9 w Piasecznie. Kawiarnia od lat cieszy się powodzeniem wśród mieszkańców Piaseczna, również Stowarzyszenia Polka Potrafi.

La Woman

Eleganckie, najwyższej jakości, biznesowe koszule dla przedsiębiorczych kobiet, tworzone w Polsce od guzików aż po ekskluzywne dodatki.

Piaseczno4U.pl

Piaseczno4u to nowe przedsięwzięcie medialne na piaseczyńskim rynku. Dba o apolityczność i obiektywizm. Mieszkańcom Piaseczna i oklic ma zawsze kojarzyć się z klasą, stylem, dobrym warsztatem i etyką dziennikarską. To płaszczyzna dla dziennikarstwa obywatelskiego, ponieważ portal jest tworzony dla Was i przy Waszym udziale.

OVB Doradztwo finansowe

Lidia Kraszewska

Bezpłatnie zweryfikuj czy Twoje finanse służą Tobie czy instytucjom finansowym? OVB jako jedna z nielicznych firm na polskim rynku nie ma powiązań kapitałowych, co daje gwarancję dokonania obiektywnych wyborów. Ponadto uzyskasz wiedzę, jak poprawić kondycję Twoich finansów poprzez lepsze zarządzanie domowym budżetem. Kontakt tel. 531-067-607

DR PARDA

MEDYCYNA ESTETYCZNA

Szeroki zakres zabiegów od klasycznej profilaktyki zmarszczek, poprzez zróżnicowane procedury biostymulujące skórę twarzy i ciała , procedury wolumetryczne, wolumizacyjne oraz lifingujące. Dr Barbara Parda-Głomska zaprasza na konsultację, celem wspólnego uzgodnienia harmonogramu procedur estetycznych oraz omówienia ewentualnej suplementacji antiaging.

THE GRAND BAZAAR

Wyjątkowa odzież

Wyjątkowa, oryginalna i niepowtarzalna odzeż, wykonana z materiałów najwyższej jakości – produkowane ręcznie, z wielką starannością, w maleńkich manufakturach na całym świecie. Tylko takie produkty znajdziesz w sklepie The Grand Bazaar prowadzonym przez wspaniałe Polki, które potrafią!

Mamy Szczęście

Klub Mam

Przestrzeń dla innych Mam, które borykają się z podobnymi jak ja wcześniej problemami. Mamy Szczęście koncentruje się na Kobiecie w Matce, aby pomóc jej odnaleźć siebie w nowym życiu, złapać chwilę oddechu, zrozumienia i akceptacji. A przy tym pozwala mile spędzić czas w towarzystwie innych Mam.

POSITIVE PICTURES

Fotografia

Paulina Bera fotografuje w studio i w plenerze: dzieciaki, urodziny, portrety. Dzięki pozytywnym emocjom i jeszcze pozytywniejszej miłości do zdjęć powstało kameralne studio Positive Pictures w lokalu przy Puławskiej 20 w Piasecznie.

naszepiaseczno.pl

Lokalny serwis informacyjny powiatu piaseczyńskiego. W AKTUALNOŚCIACH dostarcza czytelnikom najważniejszych informacji z regionu; W zakładce KOBIETA KOBIECIE, która jest szczególnie bliska stowarzyszeniu porusza wszystkie tematy o kobietach i dla kobiet. W FOTOGALERIACH ukazuje to, co zarejestrowały aparaty portalu i czytelników.

KAMA PAPIŃSKA

DOULA

Jest nieocenionym i niezastąpionym wsparciem w połogu i porodzie. Gdy zabraknie członków rodziny, a mąż musi zostać z drugim dzieckiem lub w delegacji, ona będzie przy Tobie w tych najtrudniejszych i jednocześnie najpiękniejszych chwilach. Nauczy Cię opieki nad maleństwem i dbałości o własne zdrowie psychiczne i fizyczne. Jest wyjątkowa, bo przekaże Ci wiedzę z zakresu ekorodzicielstwa, naturalnych chust, masażu Shantala dla niemowląt…

EKODZIECIAK.PL

Ekodzieciak poprzez warsztaty i spotkania indywidualne oraz stronę poświęconą naturalnym wyborom dla dziecka, rodziców i domu daje okazję do refleksji, czy nasze otoczenie jest przyjazne zarówno dla małego istnienia, jak i dla nas samych i środowiska naturalnego.

PUŁAWSKA 4

Restauracja

Restauracja w samym centrium Piaseczna, która zawsze wspiera “Polki, które potrafią” w ich działaniach. Świetna atmosfera, dobre jedzenie i miła obsługa!

KREATYWNY KRAB

AGENCJA KREATYWNA

Kreatywny Krab to zespół profesjonalistów z wieloletnim doświadczeniem w reklamie. Łączą szaleństwo z odpowiedzialnością, analityczny umysł z kreatywnym sercem i unikatowy styl z obecnie panującymi trendami. Są tańsi i bardziej kreatywni niż agencje sieciowe, które otrzymują horrendalnie wysokie wynagrodzenia za tendencyjne projekty. Nienawidzą słowa „sztampa”, a każdego Klienta traktują indywidualnie.

MARTA GRZEGRZUŁKA

Make-Up Artist

Wykonuję makijaże okolicznościowe, prowadzę praktyczne szkolenia z profesjonalnego makijażu, przygotowuję makijaże do sesji zdjęciowych, przede wszystkim na terenie Warszawy, Piaseczna i okolic. W pracy dbam o przyjazną atmosferę, staram się wydobyć naturalne piękno modelki, uwzględniając indywidualne potrzeby, preferencje i oczekiwania, zespołu oraz zleceniodawcy.

PIZZA HUT PIASECZNO

Restauracja

Pizza o najlepszym sercu w mieście! 🙂 Zapraszamy do Pizzy Hut Piaseczno, która wspiera działania Stowarzyszenia: Powstańców Warszawy 17, 05-500 Piaseczno

SUPERBABKITEAM

Blog

Blog poświęcony kobiecości w każdym wymiarze i aspekcie. SuperBabkiTeam to miejsce w sieci, które skupia wyjątkowe kobiety i o nich opowiada. Prezentuje kobiety, którym udało się wypracować sukces i chcą zarażać innych swoja osobą, swoim podejściem do życia oraz te, które stoją na uboczu, są wyjątkowe, ale tego jeszcze nie odkryły.
 Hasłem przewodnim bloga jest: „Dbamy o siebie”.

PRZYCHODNIA TOLEK

Przychodnia

Tolek Przychodnia dla Dzieci to miejsce szczególne, ponieważ KAŻDY Pacjent czuje się tu kimś wyjątkowym!!! Dba o zdrowie i dobre samopoczucie KAŻDEGO dziecka oraz jego RODZICÓW. Oferuje pełen zakres szczegółowych badań laboratoryjnych dotyczących m.in.: analityki ogólnej, hematologii, biochemii i bakteriologii. Wykonuje dokładne badania diagnostyczne USG, łącznie z echem serca u dzieci.